В случай, че вие или покойният ваш близък човек е решил да бъде кремиран, то ще се нуждаете от урна за пепел на покойник, в която да бъде съхранена пепелта от тленните му останки.

Изборът на урна за пепел на покойник е важен поради простата причина, че тя ще съхранява останките и спомена за него от този момент нататък.

Това прави този избор сложен и изискващ нужното време, в което близките да обмислят и решат на какъв модел ще се спрат.

От какви материали се изработват

Траурна агенция „Омега“ предлага няколко материали, от които изработва нашите урни:

  • Дърво;
  • Мрамор;
  • Керамика;
  • PVC;
  • Както и такива с LED осветление.

Независимо от материала, ние ви обещаваме качествена изработка и стилен дизайн.

В какъв цвят може да поръчате урна

На практика във всякакъв. Основните цветове, в които предлагаме продуктите си, са черно, бяло, бордо и металик, но в зависимост от материала, цветът може да е всякакъв.

Всичко зависи от избора на близките на покойника. Предлагаме възможност за изработка по поръчка със специално избран цвят.

Скъпа ли е една урна

Зависи от разбиранията за скъпо. Урната за пепел на покойник играе ролята на ковчег, тъй като ще съхранява останките на покойника. За разлика от ковчезите, обаче, урните изискват много по-малко материал за изработка, което значително сваля цената.

В крайна сметка тя зависи от материала за изработка, като логично мраморните урни са с най-висока цена, а дървените с най-ниска.

Можем ли да изберем дизайна

Това със сигурност е едно от най-важните неща при избора на една урна и отговорът със сигурност положителен.

Урните за погребение, които траурна агенция „Омега“ предлага, са изработени в най-различни дизайни и форми, от стандартни обли форми, до всякакви фигури, включително кръстове, различни цени според видовете, ковчежета и други.