Нуждаете се от некролог, който да извести тъжната вест за ваш починал роднина? Искате оригинално и чувствено послание с красив дизайн? Нуждаете се от помощ при изработката на некролога?

Траурна агенция „Омега“ предлага богата гама от дизайни, оформления и послания, между които може да избирате, докато не попаднете на точното за вас.

Защо е важно да има некролози

Той е един от най-важните документи при организацията на едно погребение. Чрез него скръбната вест достига до повече хора.

Некрологът се издава веднага след погребението, като в първите 40 дни той трябва да бъде без снимка. Едва след 40-ия ден се издава некролог, който е със снимка на покойника.

Колко струва

Документ от този тип не е особено скъп, но е важно кой го изработва и как. Ако поръчате некролог от погребална агенция, то със сигурност той ще ви излезе по-скъпо, отколкото ако си го направите сами.

В същото време, една траурна агенция има възможност за по-професионална изработка на некролог, така че ако не сте уверени, по-добре се доверете на услугите на погребална агенция.

В случай, че решите да използвате услугите на агенция за изработването на некролози, може да получите отстъпка при пакетна поръчка.

Защо да изберете траурна агенция „Омега“

Ние предлагаме огромна вариация от дизайни и послания за изработка на некролози. При нас ще откриете точното послание, което да отрази скръбта на вас и вашите близки, в същото време отправяйки запомнящо се послание към паметта на вашия починал скъп човек.

Ние знаем, че в подобен момент на тъга и скръб, със сигурност последното нещо, за което ще си мислите, е какво послание да отправите към другите хора. В същото време знаем, че вие държите на това любимият ви човек да бъде запомнен като такъв, какъвто е бил – един достоен и прекрасен човек.

Поради това ние се ангажираме да го представим по този начин, за да може вие да се фокусирате върху неговата памет и това, което ви е оставил като спомен.

Доверете се на траурна агенция „Омега“ – ние ще се погрижим за дребните, но важни детайли.