Искате ли да осигурите красив паметник, достоен за вашия любим човек, който вече е напуснал този свят? Трябва ли ви място, което ще може да изработи надгробен паметник от качествени материали и ще приложи невероятен стил?

Погребална агенция „Омега“ предлага изработването на най-различни и красиви надгробни паметници по поръчка.

Ние се съобразяваме на 100% с изискванията и желанията на нашите клиенти, за да изработим възможно най-красивия паметник, който да увековечи гробното място на скъпия за вас човек.

От какво изработваме паметниците

Предлагаме най-различни материали, от които да изваяме перфектния за вас надгробен паметник:

  • Мрамор;
  • Камък;
  • Гранит;
  • Триплекс и други.

Цвят

Предлагаме широка гама от цветове за надгробен паметник, най-популярните от които са металик, черен, бордо, бял и други.

Изборът зависи изцяло от вас, като е добре да е съчетан с останалата част от гроба.

Цени

Цените варират и в повечето случаи зависят от конкретната изработка. В зависимост от заявката, цената може да се таксува като обща или според отделните компоненти и материали, чиито цени се сумират в една обща.

Форма

Формата зависи напълно от вас, като практически няма ограничения. Можем да ви изработим висок или нисък паметник, широк или тесен, с голяма, с малка или със снимка върху мозайка.

Защо да изберете надгробни паметници от „Омега“

Защото ние ще изработим възможно най-перфектният и стилен паметник, който достойно да краси гроба на непрежалимия ви близък човек.

Така всеки път, когато отидете на гроба му, за да му отдадете почит, ще имате възможност с усмивка да си спомните за всички прекрасни моменти, които ви е оставил и подарил през неговия живот.

Не правете компромис с мястото, в което вашият роднина ще прекара вечността – осигурете му паметник, който напълно достойно ще носи паметта за него във вечността.

Доверете се на погребална агенция „Омега“, която ще изработи стилен и величествен монумент за гроба на вашия близък човек.