Желаете ли да изпълните последната воля на вашия близък човек да бъде кремиран и прахът му да бъде разпръснат на избрано от него място? Трябва ли ви една достъпна и в същото време достойна процедура за неговото изпращане?

Кремирането на покойник е процес, с който неговото тяло се поставя в специална кремационна пещ, в която, при температура между 800° и 1000°С, то се изгаря напълно.

Целият процес трае между 60 и 90 минути, като задължително тялото трябва да бъде в дървен ковчег, в който не трябва да има метални или други видове части.

След процеса на изгаряне, пепелта на покойника се запечатва в урна, която след това може да се положи в гроб или урнова ниша.

Кремацията се превръща във все по-популярен избор на десетки семейства, на които се налага да кажат последно „Сбогом“ с любимия си човек. Причината е, че тези кремации са един доста евтин и достъпен, но в същото време удобен и достоен начин за изпращане на покойник.

Много хора приживе имат желанието да почиват в някое свое любимо място по света или дори на няколко места едновременно. Кремацията позволява това да се превърне в реалност, тъй като прахът на покойника може да бъде лесно и удобно разпръснат на въпросното място/места.

Защо да изберете кремации от "Омега"

Така ще изпълните предсмъртното желание на вашия любим човек и ще му позволите да бъде на всички свои любими места наведнъж.

От друга страна урновите ниши на територията на гробищните паркове, са едно много удобно място, в което може да поставите урната на вашия близък човек и така да имате възможност да отдавате полагаемата му почит.

Ние знаем, че изборът в момент на скорошна загуба на близък човек, не е лесен, но ако покойникът сам е избрал да бъде кремиран, най-правилното решение е да изпълните предсмъртното му желание.

Траурна агенция „Омега“ предлага кремации на достъпни цени, в няколко различни пакета, които варират както в цената, така и в количеството на предоставяните услуги.

Погрижете се за любимия си човек и го изпратете по един достоен начин в отвъдния свят с кремационните услуги на траурна агенция „Омега“.