Агенция „Омега“ се занимава с организирането на погребения, кремации, панихиди и възпоминания.

Повече за погребална агенция „Омега“

Ние предлагаме пакетна услуга, която включва издаването на смъртен акт, закупуването на гробно място, транспортирането на тялото на покойника, полагането му в гробното място, както и организирането на помен.

Дългогодишният ни опит в извършването на погребални церемонии ни нареди сред най-големите агенции в този бранш.

През годините, с правилния подход, неспирните усилия и вниманието към детайла, успяхме да се превърнем от малка семейна фирма в голяма погребална агенция, предлагаща пълен набор от услуги и ангажираща се със стотици семейства, до чиито близки е била в изпращането им в отвъдния свят.

С годините успяхме да превърнем неуморната си работа и коректно отношение в стандарт за нашия бранш, с което си спечелихме уважението на все повече хора, обърнали се към нашите услуги.

Погребална агенция „Омега“ се стреми да помогне на клиентите си чрез полезни съвети и консултация при внезапната нужда от погребение. Понякога новината идва толкова неочаквано, че близките на починалия не са в състояние да реагират.

В такъв момент ние сме опората, която ще се погрижи за всички дейности около погребението, за да може вие да скърбите за вашия близък без да се ангажирате с излишни и допълнително затормозяващи, в този така или иначе напрегнат момент, дейности.

Защо да ни се доверите

Защото ние имаме опита, точността и подхода, за да може погребението на вашия близък човек да мине гладко, спокойно и без излишни затруднения.

Последните моменти с вашия близък човек трябва да се използват за последно сбогом, а не за хабене на време в административни и организационни моменти.

Доверете се на погребална агенция „Омега“ – ние ще сме до вас в най-трудните ви моменти.

Изборът на коя траурна фирма да се доверите е важен до толкова, доколкото държите на професионализъм в организацията на погребението и извършването на услуги, като например кремиране на покойника. Ние можем да гарантираме за перфектно качество във всяка едно отношение на база професионалната ни експертиза.

Да, през годините сме доказали ефективността си на работа, както и хората оценяват позитивно и високо отношението, което излъчваме и с което изпълняваме съвестно своите задължения.

Да, траурната агенция работи денонощно и по всяко време може да се свържете с нас, ако имате нужда от съдействие.

Да, имаме екип в готовност, който да пристигне на място и да констатира смъртта.

Да, предлагаме по-икономични и по-разширени пакети, изцяло в зависимост от желанията на членовете на семейството на опечаления.

4.49 / 183
Нуждаете ли се от услугите на погребална агенция в София?
Очакваме да се свържете с нас при възникнал въпрос за консултация и за да се възползвате от изгодните ни оферти за погребение или кремация.