Погребална агенция „Омега“ се занимава с организирането на погребения, кремации, панихиди и възпоминания.

Повече за погребална агенция „Омега“

Ние предлагаме пакетна услуга, която включва издаването на смъртен акт, закупуването на гробно място, транспортирането на тялото на покойника, полагането му в гробното място, както и организирането на помен.

Дългогодишният ни опит в извършването на погребални церемонии ни нареди сред най-големите агенции в този бранш.

През годините, с правилния подход, неспирните усилия и вниманието към детайла, успяхме да се превърнем от малка семейна фирма в голяма погребална агенция, предлагаща пълен набор от услуги и ангажираща се със стотици семейства, до чиито близки е била в изпращането им в отвъдния свят.

С годините успяхме да превърнем неуморната си работа и коректно отношение в стандарт за нашия бранш, с което си спечелихме уважението на все повече хора, обърнали се към нашите услуги.

Погребална агенция „Омега“ се стреми да помогне на клиентите си чрез полезни съвети и консултация при внезапната нужда от погребение. Понякога новината идва толкова неочаквано, че близките на починалия не са в състояние да реагират.

В такъв момент ние сме опората, която ще се погрижи за всички дейности около погребението, за да може вие да скърбите за вашия близък без да се ангажирате с излишни и допълнително затормозяващи, в този така или иначе напрегнат момент, дейности.

Защо да ни се доверите

Защото ние имаме опита, точността и подхода, за да може погребението на вашия близък човек да мине гладко, спокойно и без излишни затруднения.

Последните моменти с вашия близък човек трябва да се използват за последно сбогом, а не за хабене на време в административни и организационни моменти.

Доверете се на погребална агенция „Омега“ – ние ще сме до вас в най-трудните ви моменти.