Искате ли да изпратите подобаващо вашия любим човек в последния му земен път? Нуждаете ли се от драперии, изработени от качествени материали и стилен дизайн? Имате ли нужда от помощ в избирането и доставянето им?

Траурна агенция „Омега“ предлага богат асортимент от драперии за ковчези, изработени от най-качествените материали и предлагани на достъпни цени.

От какво са изработени нашите драперии

Всичките продукти, които предлагаме, се произвеждат от най-висококачествени материали като сатен и полиестер, както и от 100% памук.

Така гарантираме, че покойникът ще бъде положен в ковчег със стилна и висококачествена драперия, в която той да намери своя покой в отвъдното.

Какъв цвят

Предлагаме редица цветове, като те зависят най-вече от избора на близките. Основните цветове са бяло, черно, кремаво и бежаво, но предлагаме и възможност за изработка на драперия в избран от близките цвят.

Колко струват

Цената зависи най-вече от материала, от който са изработени драпериите. Най-скъпо струват сатенените, докато полиестерните са значително по-евтини и достъпни.

Предлагаме и пакетни цени при поръчка на ковчег в допълнение с драперия.

Дизайн

Погребална агенция „Омега“ предлага богат избор в най-различни форми.

Основният ни дизайн е класически, но предлагаме и драперии тип „Венеция“, „Брюкселска дантела“, „Маргарита“, „Виктория“, „Фризе“, както и много други.

Изборът на дизайн зависи единствено от близките на покойника, като ние сме готови да се съобразим с всяко ваше желание в този толкова труден за вас момент.

Защо да се доверите на „Омега“

Защото ние разполагаме с дългогодишен опит в извършването на погребални услуги, отслужването на панихиди, възпоминания и всякакви други ритуали.