Драперии за ковчезиИскате ли да изпратите подобаващо вашия любим човек в последния му земен път? Нуждаете ли се от драперии, изработени от качествени материали и стилен дизайн? Имате ли нужда от помощ в избирането и доставянето им?

Траурна агенция „Омега“ предлага богат асортимент от драперии за ковчези, изработени от най-качествените материали и предлагани на достъпни цени.

Можем да ви предложим каталог с разнообразни модели, за да може заедно да изберем най-подходящия вариант драперия, която да е подходяща за избрания модел ковчег.

 

От какво са изработени нашите драперии

Всичките продукти, които предлагаме, се произвеждат от най-висококачествени материали като сатен и полиестер, както и от 100% памук.

Така гарантираме, че покойникът ще бъде положен в ковчег със стилна и висококачествена драперия, в която той да намери своя покой в отвъдното.

Какъв цвят

Предлагаме редица цветове, като те зависят най-вече от избора на близките. Основните цветове са бяло, черно, кремаво и бежаво, но предлагаме и възможност за изработка на драперия в избран от близките цвят.

Колко струват

Цената зависи най-вече от материала, от който са изработени драпериите. Най-скъпо струват сатенените, докато полиестерните са значително по-евтини и достъпни.

Предлагаме и пакетни цени при поръчка на ковчег в допълнение с драперия.

Дизайн

Агенция „Омега“ в София предлага богат избор в най-различни форми.

Основният ни дизайн е класически, но предлагаме и драперии от различен тип, включително най-популярните варианти, сред които:

  • Венеция;
  • Брюкселска дантела;
  • Маргарита;
  • Виктория;
  • Фризе;
  • И много други според изискванията на нашите клиенти.

Изборът на дизайн зависи единствено от близките на покойника, като ние сме готови да се съобразим с всяко ваше желание в този толкова труден за вас момент.

Защо да се доверите на „Омега“

Защото ние разполагаме с дългогодишен опит в извършването на погребални услуги, отслужването на панихиди, възпоминания и всякакви други ритуали.

Драпериите са онези материи, върху които се поставят тялото на починалия в ковчега. Идеята за използването им е по-пълноценно изпращане в последния земен път на нашия починал близък човек.

Няма задължителен смисъл използването на драперия. Тя по-скоро служи за по-пълноценно и качествено окомплектоване на ковчега, преди поставянето на тялото на починалия.

Най-използвания цвят за избор на драперия е белият. Тъй като близките имат различни предпочитания, обикновено се предлагат драперии в цветове по избор, а не само в този цвят. Идеята за бялото се състои във факта, че от символична гледна точка, се приема за искренност, чистота, благополучие, смиреност.

Цената на драперията зависи дали е в комплект с ковчега или не. Също така е много важна и материята, от която са изработени. Обикновено сатенените драперии са по-скъпи, в сравнение с тези, направени от полиестерни или трикотажни платове.

Да, има възможност да се изработи драперия по поръчка. Може да се възползвате от готовите модели, които са на разположение в погребалните агенции или да си изработите собствен модел с план по желание.

4.52 / 163
Нуждаете ли се от услугите на погребална агенция в София?
Очакваме да се свържете с нас при възникнал въпрос за консултация и за да се възползвате от изгодните ни оферти за погребение или кремация.