Цветята са изключително важен елемент от едно погребение. Те символизират тъгата и скръбта на всички близки и приятели на починалия.

Освен цветята, които всеки присъстващ на погребението носи по традиция, около ковчега на самия покойник също се поставят карамфили или гербери, които могат да бъдат аранжирани по най-различни начини. Често върху ковчега на покойника се поставя траурна пиафлора.

Траурна агенция „Омега“ предлага изработката и аранжирането на най-различни видове цветя и форми, според исканията на близките на покойника.

Ние предлагаме няколко основни цветарски услуги свързани с погребението.

Венци за покойници

Траурните венци се поставят до ковчега на покойника, по време на траурната церемония, и върху гроба след поставянето на ковчега в него.

Ние предлагаме изработката на всякакви видове траурни венци от различен асортимент цветя. Най-често използваните за погребение са карамфили, гербери и кала. Приемаме и поръчки за изработка на венци по ваше желание и модел.

Пиафлори

Пиафлорите представляват траурен букет, който се поставя върху ковчега на починалия. Там тя стои по време на цялата церемония за изпращане на покойника.

След това пиафлората се поставя върху гроба на починалия. Траурна агенция „Омега“ предлага изработката на богат асортимент от пиафлори, спрямо желанията на близките на покойника.

Траурни букети

Траурните букети се поставят в ковчега на покойника, като това е израз на сбогуване от страна на близките, приятелите и познатите му.

В нашите цветарски услуги влиза и изработката и аранжимента на траурни букети, които могат да се закупят както от близките на починалия, така и от всички, които ще присъстват на погребението.

Защо да се доверите на траурна агенция „Омега“ при избор на цветя

Освен богатият ни практически опит в организацията и извършването на погребални услуги, ние разполагаме и със страхотни предложения за аранжимент на траурни венци и пиафлори.

Ние смятаме, че всеки покойник заслужава едно достойно изпращане от този свят и цветята са един от най-силните изразители на това „Сбогом“, което всички сме принудени да си вземем с починалия.

Затова влагаме огромен труд и усилия венците и пиафлорите да са от най-високо качество, за да може да изразят напълно скръбта по непрежалимия ви близък човек.

Доверете ни се – траурна агенция „Омега“ ще подходи професионално и коректно към вашите нужди!