Искате ли да изпратите в стил вашия любим човек в последния му земен път? Желаете ли да му осигурите едно прощално изпращане, което адекватно да отразява неговия живот, постижения и любов, която ви е отдал?

Ковчегът е един от основополагащите елементи на едно погребение. Той ще е последното и вечно място за покойника, в което той ще прекара вечността. Поради това той заслужава ковчег, който да отговаря на неговата стойност като човек.

Погребална агенция „Омега“ предлага голямо разнообразие от ковчези, които могат да бъдат закупени както поотделно, така и като част от цялостен пакет за погребение.

Материали за изработка на ковчези

Ковчезите, които предлагаме могат да бъдат изработени от няколко материала:

  • Пресован картон;
  • ПДЧ (плоча от дървесни частици);
  • MDF (Medium Density Fiberboard);
  • Както и масивно дърво.

Цени

Цените варират в зависимост от материала за изработка, като вървят от най-евтини към най-скъпи в следната последователност – пресован картон, ПДЧ, MDF, масивно дърво.

Цвят

Изборът е изцяло на близките на покойника, като цветът също може да варира в няколко нюанса, най-често бяло, черно, бордо и др. Като допълнение към ковчезите могат да се закупят и драперии.

Форма

Предлагаме най-различни допълнения и орнаменти към външния вид на ковчега, който по принцип е в стандартна форма.

Ковчезите са предварително подготвени и могат да се доставят в рамките на деня. Предлагаме и възможност за изработка по поръчка.

Защо точно нас

Независимо от материала, цвета и дизайна, ковчегът е изключително важен елемент от едно погребение. Той ще играе ролята на последен дом за покойника, а и като място в което всеки ще отдаде последната си почит и ще положи цветя.

Знаем, че моментът на последно сбогом с вашия любим човек може да е труден, затова го направете както трябва – няма да получите втори шанс.

Изборът на ковчег ще осигури нужното уважение към вашия близък, за да може той спокойно да се пренесе в отвъдния свят и да почива в мир.