Нямате възможност да транспортирате тялото на току що починалия ви близък? Нуждаете се от лицензиран транспорт от друг град в страната?

При загуба на ваш близък човек траурна агенция „Омега“ предлага лицензиран транспорт от всяка точка на страната и до всяка точка в София.

Превозването на покойник е строго ограничена дейност и може да се извършва единствено от лицензирани транспортьори, какъвто е „Омега“.

Ние също така предлагаме репатриране на тленни останки от чужбина, в зависимост от страната, в която вашият близък е починал.

Колко струва транспорт на починал

Цената се определя в зависимост от дистанцията и начина на превоз. Стандартното изчисление на цената се прави на базата на изминати километри.

В допълнение цената се определя и от типа превоз, като въздушният е значително по-скъп, но и по-бърз, от наземния.

Роля при ценообразуването играе и изборът на катафалка, като ние предлагаме възможност за превоз с бус, обикновена и луксозна катафалка.

Защо да изберете траурна агенция „Омега“

Ние разполагаме с всички нужни средства и опит, за да извършим всякакъв вид транспортиране на покойник от всяка една точка на страната до България.

Разполагаме и с няколко вида транспортни средства, за да може да се погрижим за всички нужди на нашите клиенти и техният покоен близък човек.

Доверявайки се на погребална агенция „Омега“ вие избирате опита, коректността, професионализма и сигурността.

Нашите погребални агенти имат опит във всякакви ситуации и ще разрешат проблема с транспортирането на тленните останки на вашия близък, независимо дали става въпрос за транспорт в страната или от чужбина.

Оставете трудностите на нас – ние ще се погрижим за безопасното транспортиране на тленните останки на вашия любим човек, заедно с организацията на цялото погребение.

Използвайте момента за последно „Сбогом“ и се фокусирайте върху всички прекрасни моменти, които вашият любим човек ви е оставил.

Ние ще сме вашата опора в този труден момент и ще ви помогнем в разрешаването на всички казуси, които могат да възникнат около превоза на тленните останки на вашия близък.