Траспортиране на починал в България и чужбинаНямате възможност да транспортирате тялото на току що починалия ви близък? Нуждаете се от лицензиран транспорт от друг град в страната?

При загуба на ваш близък човек траурна агенция „Омега“ предлага лицензиран транспорт от всяка точка на страната и до всяка точка в София.

Превозването на покойник е строго ограничена дейност и може да се извършва единствено от лицензирани транспортьори, какъвто е „Омега“.

Ние също така предлагаме репатриране на тленни останки от чужбина, в зависимост от страната, в която вашият близък е починал.

Колко струва транспорт на починал

Цената се определя в зависимост от дистанцията и начина на превоз. Стандартното изчисление на цената се прави на базата на изминати километри.

В допълнение цената се определя и от типа превоз, като въздушният е значително по-скъп, но и по-бърз, от наземния.

Роля при ценообразуването играе и изборът на катафалка, като ние предлагаме възможност за превоз с бус, обикновена и луксозна катафалка.

Имате ли нужда от транспортиране на покойник?
Реагираме много бързо и предлагаме изгодни оферти за транспорт в България и чужбина.

Защо да изберете агенция „Омега“ в София

Ние разполагаме с всички нужни средства и опит, за да извършим всякакъв вид транспортиране на покойник от всяка една точка на страната до България.

Разполагаме и с няколко вида транспортни средства, за да може да се погрижим за всички нужди на нашите клиенти и техният покоен близък човек.

Доверявайки се на погребална агенция „Омега“ вие избирате опита, коректността, професионализма и сигурността.

Нашите погребални агенти имат опит във всякакви ситуации и ще разрешат проблема с транспортирането на тленните останки на вашия близък, независимо дали става въпрос за транспорт в страната или от чужбина.

Оставете трудностите на нас – ние ще се погрижим за безопасното транспортиране на тленните останки на вашия любим човек, заедно с организацията на цялото погребение, доставка на цветята, панихидата, изготвянето на некролози, поставянето на надгробни паметници и т.н..

Използвайте момента за последно „Сбогом“ и се фокусирайте върху всички прекрасни моменти, които вашият любим човек ви е подарил.

Ние ще сме вашата опора в този труден момент и ще ви помогнем в разрешаването на всички казуси, които могат да възникнат около превоза на тленните останки на вашия близък.

В случай че се възползвате от комплексните услуги на погребалните агенти, обикновено тази услуга е включена в пакетната цена. За повече информация, попитайте конкретната траурна агенция, която сте избрали за транспортирането.

Цената за транспорта е различна, в зависимост от няколко фактора. Първият е дали използвате траурна агенция и дали тази услуга ще бъде включена в пакетната цена за грижите за мъртвеца или не е. Другият вариант е да организирате собствен превоз, при който вариант цената е на база лична и индивидуална договорка с превозвача.

Цената за транпосртирането на покойник от чужбина зависи от следните фактори:

  • По какъв начин се извършва транспорта;
  • Какво транспортно средство се наема;
  • Къде се намират тленните останки;
  • До кое населено място трябва да бъдат откарани;
  • Какъв е срока;
  • Има ли специфични изисквания или условия при транспортирането.

Урните с тленни останки се транспортират със самолет, като се спазват изискванията и условията на съответната компания. Обикновено се изискват специален сертификат за кремация, както и някои придружаващи документи, които може да откриете в сайта на всяка летищна компания или да получите информация по телефон, когато се свържете с тях.

За да се транспортира починал от едно до друго населено място се изисква специална катафалка и ковчег, в който е настанен мъртвеца, Обикновено траурните агенции таксуват тази услуга на база изминатото разстояние, като цената е на километър. За повече информация, свържете се с погребалните агенти на Омега.

4.22 / 187
Нуждаете ли се от услугите на погребална агенция в София?
Очакваме да се свържете с нас при възникнал въпрос за консултация и за да се възползвате от изгодните ни оферти за погребение или кремация.