Загубили сте близък човек? Не сте запознати с изискванията и документацията при организирането на погребение? Имате нужда от помощ и консултация във връзка с издаването на документи като смъртен акт и други?

Траурна агенция „Омега“ е тук, за да ви помогне и да ви спести неприятния момент с оформянето на всичката нужна документация при току що починал човек.

Ние предлагаме пълна консултация и дори изваждане на всички нужни документи, които включват:

  • Смъртен акт;
  • Съобщение за смърт, издадено от лекар;
  • Удостоверение за наследници;
  • И други.

Колко струват административните такси

Това е важен, макар и не особено приятен, въпрос. При смъртта на един човек се дължат административни такси към общината, в която той има местожителство (в случая Софийска община).

В повечето случаи административните такси са между 200 и 300 лева, като от особено значение е дали покойникът ще бъде погребан в общинско или частно гробище.

Ние сме готови да ви съдействаме при всякакви възникнали въпроси и неясни моменти около документацията, както и да ви отменим напълно в тази неприятна и досадна задача, в случай че пожелаете.

Защо да изберете траурна агенция „Омега“ за издаването на документи

Защото ние сме лицензирана агенция, която от години наред извършва погребения и всички свързани с тях процедури, поради което сме напълно запознати със законовите изисквания и документацията, нужна при погребването на един човек.

Обработването на документация е само една част от дейностите, които предлагаме при извършване на погребения, но в същото време е много съществена такава. Без документи нищо друго от погребалния (или кремационен) процес няма да бъде възможно.

Организацията на едно погребение и изваждането на нужните документи е сериозна и нелека задача, поради което ние вярваме, че не трябва да бъде възлагана на близките на току що споминалия се човек. Това е време за скръб и тъга, а не за административни тегоби.

Поради това ние сме тук, за да свалим това бреме от плещите ви, които така или иначе вече се натоварени с тежестта от загубата на близък човек. Доверете се на Траурна агенция „Омега“ – ние ще свършим тежката работа вместо вас!